Elämä opettaa, mutta internet ehkä vielä vähän enemmän

elämä, internet
Photo by Pixabay on Pexels.com

Oletko koskaan miettinyt kuinka epäkorrekti olet tai olisiko sinusta poliisiksi? Tai mitä sun lempijäätelömaku kertoo sun persoonasta? Jos kaipaat lisää tietoa itsestäsi tai omasta persoonastasi, kannattaa sukeltaa internetin ihmeelliseen maailman ja selvittää kaikki mitä ikinä olisit halunnut itsestäsi tietää. Vastaamalla todella tieteellisiin ja oikeita tuloksia antaviin testeihin voit oppia tuntemaan itsesi paremmin. Saat myös tietää, mitä osaat ja mitä et. Saatat myös saada selville sielunkumppanisi nimen. Tai jotain ihan muuta. Tällä hetkellä, kun koronauutiset ei enää kiinnosta, vaan tämä kriisi on uusi normaali, teen mieluummin jotain aivan älyvapaita testejä, kun luen monta kertaa päivässä siitä montako ihmistä taas on kuollut.

Mitä kaikkea olen itsestäni viime päivinä oppinut?

Itsehän olin testien perusteella epäkorrekti, mutta suhteellisen normaali possu, mikä tietenkin täsmää hyvin siihen, että Leijonakuninkaan hahmoista olisin Pumba. Poliisina varmaan ihan okei (7/9 oikein). Mun suosikkijäätelömaku on pistaasi, mikä kertoo sen, että olen vahva ja ainutlaatuinen persoona. Olen luova, avarakatseinen ja monitahoinen tyyppi, joka saattaa vaikuttaa varautuneelta, mutta tosiasiassa olen huumorintajuinen tyyppi.

Testien perusteella olen oppinut että, osaan taivuttaa suomen kieltä (16/20 oikein), mutta yhdyssanat osaan vain keskinkertaisesti (12/16 oikein). Olen sanasalapoliisikoulun kandi (7/10 oikein). Vaikka jouduinkin lukiossa käymään yhden äidinkielen kurssin kolme kertaa, tunnen kaunokirjallisuuden käsitteet hyvin (7/8 oikein). Englannin kielen taitoni taas on loistava (20/25 oikein).

Toisesta maailmansodasta perustietämykseni on hyvällä tasolla (6/10 oikein). Itsenäisen Suomen historia on kanssa ihan hyvällä tasolla (6/9 oikein).

Testien tulosten perusteella olen maantietonero (14/15 oikein) ja Euroopan maista mun henkinen kotini olisi Alankomaat. Kuitenkin valitsemieni ruokien perusteella, mun entisessä elämässä kotimaani on ollut Marokko.

Photo by Jaymantri on Pexels.com

Mutta mitäpä mun kotiasu kertoo minusta? ” Olet boheemi! Valitset asusi yleensä käytännöllisyys edellä. Jos ihmisten ilmoille valitsetkin kuta kuinkin siistejä kuteita, kotioloissa ketsuppitahroilla ei ole kerrassaan mitään väliä – eihän niitä kukaan näe! Kotona nappaat kaapista päällepantavaa aika lailla summa mutikassa: tärkeintä on, että asu on mukava. Olet itsevarma ja käytännönläheinen tyyppi. Et vaivaa päätäsi yksityiskohdilla, vaan keskityt ennemmin kokonaisuuksiin. Et todennäköisesti ole mikään tunteilija. Sen sijaan saatat hyvinkin olla varsin luova tyyppi.” Pitää aika hyvin paikkansa.

Lemmikkeläimistä muistutan koiraa eli olen ”positiivinen ja hyväntuulinen tyyppi, joka innostuu helposti monenmoisesta. Sinusta saakin aina seuraa oli kyseessä sitten metsäretki tai yhteinen leffailta. Olet myös ystävällinen ja sataprosenttisen luotettava – sinua uskollisempaa ystävää saa hakea!Koiraroduista henkisesti muistutan labradorinnoutajaa. ”Labbis on ystävällinen, iloinen ja läheisilleen uskollinen, aivan kuten sinäkin. Olet hyväntuulinen ja innokas tyyppi. Pidät liikunnasta ja aktiviteeteista, mutta joskus köllit mielelläsi sohvallakin. Tulet toimeen kaikkien kanssa ja rakastat perhettäsi yli kaiken. Tai no, ruokaa rakastat myös melko paljon!”

Valitsemani huulipunavärin perusteella olen sosiaalinen, ystävällinen ja kupliva. Mun supervoima oli aika surkea: herkkyys ja henkisyys.

Buzzfeedin testien syvälliset persoonallisuusanalyysit on ihan omaa luokkaansa. Sain selville, että valitsemieni värien perusteella olen Disneyn pahiksista Lumikin paha kuningatar. Siitä mikä Disney-prinsessa olisin, tuli eri tuloksia: meikkityylin perusteella olisin Jasmine, valitsemieni vaatteiden ja jälkiruokien perusteella olisin Ariel, mutta unelmahäideni perusteella Tähkäpää.

Arielista ja Tähkäpäästä oli vähän syvällisemmät analyysit. Ariel tykkää kokeilla uusia asioita ja seikkailla, haluaa oppia asioita ympäröivästä maailmasta ja on utelias. Hän on joskus impulsiivinen, mutta myös huolellinen ja intuitiivinen. Hän myös välittää paljon ihmisistä, joita rakastaa ja tekee heidän puolestaan mitä vaan. Tähkäpää taas ei pelkää poistua mukavuusalueelta, näkee kauneutta kaikessa ja arvostaa sitä, mitä saa. Tähkäpää tuo valoa ihmisten elämään ja saa kaikki hymyilemään.

Sen kuitenkin tiedän, että jos mä olisin Disney prinsessa, mun mekon väri olisi vihreä.

Valitsemani asun perusteella olen Disneyn sarjoista Wizards of Waverly Placen Alex, joka ei ole ollenkaan huono vaiihtoehto: Tiedän, että kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Lisäksi olen lahjakas ja arvostan kaikkia kauniita asioita ympärilläni.

Photo by mali maeder on Pexels.com

Muumien hahmoista olisin Pikku Myy eli minusta oikeastaan pidetään siksi, että sanon asiat niinkuin ne ovat.

Mun suunnitteleman talon perusteella kuuluisin kuitenkin Harry Potterin maailmaan. No, sitten vietettyäni päivän Tylypahkassa sain selville että kuuluisin Luihuiseen. Sitten tein kuitenkin vielä syvällisemmän lajittelutestin, niin olen vain 12 % Luihuinen. Olen 37 % Rohkelikko, 27 % Korpinkynsi ja 24 % Puuskupuh. Aika ristiriitainen tulos.

Vielä syvemmälle sieluun mennään, kun valitsemieni nimien perusteella päätellään mun pahin pelko. Testin perusteella se on se, että pelkään että en ole tarpeeksi hyvä enkä osaa kohdata epäonnistumisia. No joo, mutta mun pahin pelko on kuolema. Testin perusteella tiedän nyt myös, että aliarvostetuista tv-sarjan sivuhahmoista olen Frendien Janice eli olen välittävä, mutta välillä vähän ärsyttävä. En välitä vihaajista ja ihmiset oppivat rakastamaan minua kunhan he vain tutustuvat minuun kunnolla.

Ja nyt tiedän myös mun sielunkumppanin nimen. Se on Jordan ja se selvisi valitsemalla eri värisistä kuvista parhaat. Hyvä tietää. Paitsi että Disneyn prinsseistä mun soul mate on Tarzan, joka on rohkea, positiivinen ja kiltti.

Että tämmöstä tänään.

Hyvää viikonloppua kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s