Uusia tuotteita ihonhoitoon

kosmetiikka

*Sisältää kaupallisia linkkejä, mainoslinkit merkitty*

Tämä talvi on ollut mielestäni hyvä. En kaipaa paljon lunta enkä kovia pakkasia. Myöskään mun iho ei ole kaivannut kovia pakkasia eikä kuiva talvi-ilma ole raadellut ihoa viime aikoina kovin pahasti. En kaipaa kuivia länttejä kasvoihini ja tänä talvena ihan tavallinen ihonhoitorutiini on riittänyt ne estämään. Uusia tuotteita on välillä kiva testata ja tilasinkin Body Shopilta muutaman purkin kokeiluun.

*The Body Shop-verkkokaupasta minulla ei ollut aiempia kokemuksia, vaikka tuotteet ovatkin muuten tuttuja. Body Shopin kosmetiikkaa ei ole testattu eläinkokeilla ja yli puolet tuotteista on täysin vegaanisia Yrityksellä on myös useita kestävän kehityksen sitoumuksia. Tämän lisäksi tuotteet ovat laadukkaita, kauniisti pakattuja ja tuoksuvat hyvälle. Verkkokaupan toimitus oli nopeaa ja tuotteet tulivat parissa päivässä tilauksesta.

*Seaweed Pore-cleansing exfoliator

Raikkaan tuoksuinen, merilevää sisältävä ihon kuorintavoide on tarkoitettu rasvaiselle tai sekaiholle. Minulla on aika kuiva iho, mutta uskallan tätä kyllä käyttää. Tuote on aika rakeinen, mutta varovasti hieromalla kuorinta ei ole liian voimakas. Jättää ihon ihanan puhtaan tuntuiseksi ja pehmeäksi.

*Coconut Lip Butter

Voimakkaasti kookokselle tuoksuva huulirasva. Riittoisa purkki. Kosteuttaa hyvin eikä huulivoidetta tarvitse kokoajan lisätä.

*Vitamin E refreshing Eye Cube

Parasta tässä tuotteessa on sen puikkomuoto. Inhoan kaivella silmänympärysvoidetta purkista, tässä tuotteessa sitä ongelmaa ei ole. Puikosta voidetta tulee myös sopivan pieni määrä eikä sitä tarvitse välttämättä edes taputella iholle. Voide imeytyy hyvin, kosteuttaa tarpeeksi ja tuntuu virkistävän viileältä myös ilman jääkaappisäilytystä.

Lisäksi sain paketissa mukana näytepakkauksen *Hemp Hard-working Hand Protector-käsivoidetta. Seuraavaan tilaukseen lisään sen ehdottomasti mukaan. Tuotteen tuoksu on raikas, mutta hieman omituinen. Jos tuoksua ei lasketa, ihan loistotuote on kyseessä. Voide levittyy hyvin ja imeytyy nopeasti. Lisäksi se tekee ihosta pehmeän ja sileän tuntuisen.

Kivaa viikonloppua kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s