PIETARI KUVINA

matkat, Venäjä

Pietari oli upea! Niin paljon palatseja ja hienoja kirkkoja! Myöskään mun ennakkoluulot Venäjästä eivät pitäneet paikkaansa. Ainakin Pietari oli hyvin eurooppalainen, mutta myös kuitenkin erikoinen paikka. Kaupungissa oli myös paljon siistimpää ja turvallisempaa kuin ennakkoon odotin. Kirjoitan reissusta vielä lisää myöhemmin, mutta tässä nyt muutama kuva siitä, miltä Pietarissa näytti.

Pelkästään Pietarissa käymällä tuskin kovin laajaa kuvaa Venäjästä saa. Tämä ensimmäinen vierailu oli niin kiinnostava, että jossain vaiheessa haluan lähteä uudestaan Pietariin tai muualle Venäjälle. Reissussa sai myös hyvän motivaation opiskella lisää venäjää, koska siellä on huomattavasti helpompi matkustaa jos osaa paikallista kieltä.

Ootko sä käynyt Pietarissa tai muualla Venäjällä?

2 kommenttia artikkeliin ”PIETARI KUVINA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s