KIIRE TAPPAA LUOVUUDEN

elämä

Tässä on ollut vähän kiireitä viime aikoina.

Vai onko? Olisiko kuitenkin niin, että olen priorisoinut sohvalla makoilun blogin kirjoittamisen edelle. Vähän sama kun sanot jollekin että pitäisi nähdä tässä taas joskus, se tarkoittaa oikeasti sitä, että ei paljon kiinnosta tavata, mutta katsotaan sitten joskus kun ei ole mitään muutakaan. Tai moni muu asia, mihin sanotaan, että on ollut kiire, vaikka oikeasti ei ole vain huvittanut. 

Aamulla heräät, menet töihin, tulet kotiin, makaat sohvalla, menet nukkumaan. Ja sama uudestaan viisi kertaa viikossa. Vapaapäivinä makaat sohvan sijaan sängyssä ja yrität nukkua pois univelkaa. En todellakaan ole aamuihminen ja kuten olen aiemmin kirjoittanut, ajoissa nukkumaan meno ei ole mun juttu.  Monesti nukun töiden jälkeen pari tuntia, koska olen vaan niin poikki. Kaiken lisäksi olen niin pönttö, että teen myös paria muuta työtä päivätyön lisäksi. Vaikka ne eivät vie aikaa joka päivä, kuitenkin aina välillä päivät on ollut liian täynnä. Liian täynnä siis siihen nähden, että yleensä en tee oikeastaan mitään.

Mitäs muuta? Tälle vuodelle on tiedossa jo kaksi matkaa! Matkailijan muistelmissa kirjoitin, että seuraava kohteeni on luultavasti Tallinna viidennen kerran. Vaan ei ollutkaan, ihme kyllä. Ensimmäisenä kohteena on Tukholma ties kuinka monennen kerran. Lisäksi mun matkahaaveiden listalta lähtee yksi maa, kun lähden ensimmäistä kertaa myös Venäjälle. Toukokuun lopussa suuntana on Pietari muutaman päivän ajaksi! 

Olen myös kokkaillut viime aikoina. Vaikka uuden vuoden lupaus päättyi, olen edelleen yrittänyt syödä mahdollisimman paljon kasvisruokaa. Pizzaa tein kuitenkin perinteisesti jauhelihasta. Ihan paras vinkki jauhelihapizzaan: Tomaattikastikkeen sijaan pohjalle Koskenlaskija cheddar-sulatejuustoa ja jauhelihaan tacomaustetta. Lisäksi pizzan päälle tietenkin sipulia ja vähän juustoraastetta. Huippuhyvää!  Tein myös Key Lime Pien, olen myös päivittänyt ohjeen. Tällä kerralla tein myös kondensoidun maidon itse. Hyvin onnistui.

 Kun rohkeasti nimesin mun lasagneohjeen maailman parhaaksi, en uskonut, että sitä se myös olisi. Jostain ihmeellisestä syystä mun blogin tilastojen perusteella näyttää, että resepti on ehdottomasti suosituin postaus ja sillä on katselukertoja paljon, paljon enemmän kun millään muulla tekstillä. 

Että semmosia kiireitä. Nyt voisin taas palata sohvalle ja katsoa loput Arrested Developmentin jaksot.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s