NETTIKILPAILUIHIN OSALLISTUMINEN KANNATTAA SITTENKIN!

Yleinen

Kirjoitin melkein kaksi kuukautta sitten, siitä että kannattaako nettikilpailuihin osallistua. En ole enää osallistunut kilpailuihin yhtä aktiivisesti kuin heti kokeilun aluksi. Arvioisin, että viimeisen kahden kuukauden aikana olen osallistunut reiluun 500 kilpailuun.

Ja viime viikon sunnuntaina se sitten tapahtui. Nappasin ensimmäisen voiton!!!

Uskomaton tunne, kaikki työ ei ole mennytkään ihan hukkaan. Kaiken maailman tarjouskuponkeja ja -koodeja sähköpostiin tulee koko ajan, mutta yhtään voittoa ei  ollut vielä tätä ennen tullut. Ensimmäisen arvontavoiton sain Instagramista, voitin erilaisia leivontatarvikkeita.

Palkinto tuli postitse ja oli kyllä kiva ja hyödyllinen palkinto. Se sisälsi erilaisia Dr. Oetker-tuotteita. Paketista paljastui luomuvaniljasokeri, -leivinjauhe ja -liivatelehdet sekä erilaisia koristerakeita, sokeroitua inkivääriä, elintarvikevärejä, kaksi koristelugeeliä ja vaniljakreemijauhetta. Kiva päästä kokeilemaan uusia tuotteita, elintarvikevärejä en ole koskaan käyttänyt!

Rahallisesti palkinnon arvo ei ollut kovin suuri, mutta tunnearvoltaan on. Tämä osoitti myös hypoteesini vääräksi, nettikilpailuista ja -arvonnoista on mahdollista voittaa. Samalla se myös kannustaa osallistumaan kilpailuihin jatkossa.

Mun uusi hypoteesi onkin, että joka 500. kilpailusta voittaa. Eli tällä tahdilla vuodessa pitäisi tulla useampikin palkinto. 😀

Koskaan ei kannata luovuttaa!

Ja edelleen: Sori kaikki kaverit, jotka olen tägännyt kilpailuihin, mutta voittehan tekin niistä voittaa. 😀 

Vieläkin haluaisin tietää, mikä on paras palkinto minkä sinä olet voittanut arvonnassa tai kilpailussa?

2 kommenttia artikkeliin ”NETTIKILPAILUIHIN OSALLISTUMINEN KANNATTAA SITTENKIN!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s