HAPPY HALLOWEEN!

Yleinen

Halloweeniahan ei muka Suomessa juhlita, täällä tylsä vastine sille on Pyhäinpäivä. En ymmärrä miksei Halloweenia juhlita enemmän, koska mikä sen parempi juhla tuomaan vähän väriä synkkään syksyyn. Kurpitsalyhtyjä, kummituksia ja mitä vielä syntisiä pakanaperineitä. Karkki vai kepponen-kulttuuri ei ole tänne asti vielä levinnyt, mutta tuli mieleen, että voisin itse perinnettä toteuttaa vähän muunneltuna. Naapureille voisi tehdä pari kepposta ja palkita itsensä karkeilla sen jälkeen.

Halloween-koristelut ripustin jo hyvissä ajoin. Ne ovat olleet esillä jo pari viikkoa, mun synttäreistä asti. Torstaihin asti aion niitä pitää ja sitten alkaa joulu. Näin olen päättänyt. Olen myös päättänyt, että vanhan perinteen mukaan, joulusuklaata ei valitettavasti saa ostaa ennen joulukuun alkua.

Mun upeisiin koristeisiin panostin kokonaiset kuusi euroa, kun ostin Tigerista kolme koristenauhaa. Juhlapöydässä oli kaksi erilaista kakkua: Puoloffee, jonka reseptin julkaisin vähän aikaa sitten sekä Pätkiskakku, joka oli vähän pettymys. Olen tehnyt sitä aiemminkin samalla reseptillä, mutta jotenkin se oli nyt mautonta. En tiedä, oliko siinä liian vähän Pätkiksiä, vai oliko syynä liian suureksi kasvaneet odotukset: Sain syntymäpäiviäni edeltävällä viikolla päähäni ajatuksen, että Pätkiskakkua on tehtävä. Onneksi synttärit olivat hyvä syy leipoa, mutta kakku ei sitten ollutkaan niin hyvää kun muistin. Ilmeisesti aika hyvin on asiat, jos suklaakakku on viime aikojen suurin pettymys…

Ei nämä mun koristelut kovin pelottavia ollut. Ainoa kammottava asia oli tuo oranssi pöytäliina.

HAPPY HALLOWEEN!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s