SYKSY ON PARAS VUODENAIKA

Yleinen

Rakastan syksyä! Tykkään siitä melkein enemmän kuin kesästä. Kesällä on lämmintä ja luonto on parhaimmillaan, mutta syksyllä luonnon värit ovat paljon monipuolisemmat. Aurinkoinen ja raikas syyspäivä on mielestäni parempi kuin kesäpäivä. Ihan jo siitäkin syystä, että noin 85 % mun vaatevarastosta muodostuu villatakeista, eikä niitä voi kesällä pitää.

Se on niin ihmeellistä, miten jotkut puut muuttuvat keltaisiksi ja jotkut punaisiksi. Osa muuttuu myös aika ruman ruskeaksi, kuten tuo hevoskastanja. Ehkä se kituu ja kärsii jo kylmän talven pelosta tai siitä, että joutuu jälleen jäniksen jouluruoaksi. Suurin osa kasveista on todella upean näköisiä ja mun mielestä on harmillista, että on niin paljon havupuita, jotka ei muuta väriään. Toisaalta, tuo havunvihreä luo hienon kontrastin värikkäille lehtipuille.

Kesä on ihan kiva, mutta syksy on parasta. Syys-lokakuussa on monesti ihan mahtavat ulkoilukelit ja tällä viikolla on ollut myös mukavan lämmintä. Ainoa miinus on hirvikärpäset, jotka on yksi oksettavin asia mitä maa päällään kantaa, mutta onneksi niitä voi vältellä, kun pysyttelee pois synkimmästä metsästä.

Yksi kommentti artikkeliin ”SYKSY ON PARAS VUODENAIKA

  1. Itsekin tuossa päivälenkillä totesin, että voi hiivatti kun voikaan olla nättiä! Tänä kesänä saatiin puhua kesästä isolla koolla niin kelin kuin pituudenkin puolesta. Eli otan syksyn enemmän kuin iloisena vastaan (ainakin näin ennen kuraloskakelejä)https://aatenarikka.blogspot.com/

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s