SARJA-ADDIKTIN SYKSY: MITÄ TV-SARJOJA ODOTAN?

Yleinen

En katso televisiota kovin paljon. Yleensä vaan kuuntelen sitä. Televisio on auki taustalla ja teen samalla jotain muuta. Sarjat katson nykyään lähes aina koneelta tai tabletilta. Ainoastaan yksi sarja tekee poikkeuksen: Tylsät tiistai-illat pelastaa maailman parhaan tosi-tv sarjan uusi jakso. Se sarjahan on tietenkin Suomen Huutokauppakeisari, jonka uudet jaksot alkoivat pari viikkoa sitten. Suosikki tosi-tv sarjoistani voit lukea lisää kahdesta aiemmasta postauksestani. Minulle ei uusilla tv-sarjoilla ole niin paljon väliä, koska jos ei ole uutta katsottavaa, katson vanhat suosikkisarjani uudestaan. Tällä hetkellä minulla on menossa 70’s Show. Keväällä katsoin Frendien kaikki kaudet ja How I Met Your Motherin kaikki jaksot olen katsonut kolmeen kertaan…Ehkä on ihan hyvä että uusiakin sarjoja julkaistaan.

Olen tämän postauksen kirjoittamisessa jo vähän jälkeenjäänyt, sillä osa ohjelmista on jo alkanut, mutta osa jatkuu vasta lokakuussa. Kaikenlaisia kilpailu- tosi tv- ja paneeliohjelmia on tiedossa ehkä vähän liikaa, mutta eipä niitä kaikkia onneksi pakko ole katsoa.

Mitä syksyn sarjoja odotan Suomen Huutokauppakeisarin lisäksi?

1. Ratamo, kausi 1

Tätä sarjaa olen odottanut jo monta vuotta. Olen lukenut Taavi Soininvaaran kirjat ja ne on niin hyviä, että olen ihmetellyt miksei kirjoista ole jo aiemmin tehty sarjaa. Valitettavasti, sarjan on vaikea olla tuottamatta pettymystä, koska minulla on niin suuret odotukset sen suhteen.  Yhtään jaksoa en ole vielä kattonut, mutta ensimmäinen pettymys on pääosan esittäjän ja SUPO:n johtajan näyttelijän valinta. Muuten sarja näyttää trailerin perusteella hyvältä.

Alkanut 6.9 C Morella, uusi jakso aina torstaisin.

2. Supernatural, kausi 14

En voi uskoa, että tästä sarjasta on tulossa jo 14. kausi. Muistan kun Supernatural alkoi 2005, se oli mun mielestä niin pelottava, että en uskaltanut katsoa sitä. Aloitin sarjan katsomisen vasta pari vuotta myöhemmin ja Supernatural on mun mielestä yksi parhaista tv-sarjoista ikinä. Mulla on vielä 13. kausi osittain näkemättä, joten voi olla että tässä tulee kiire katsoa kaikki jaksot ennen uuden kauden alkua. 

jatkuu 11.10. 

3. The Walking Dead, kausi 9

Myös The Walking Dead on yksi parhaista sarjoista koskaan. Tai oli ainakin viisi ensimmäistä kautta, kaudet 6-8 ovat olleet aika vaihtelevia. Seuraavalle kaudelle on aika suuret odotukset, jännityksellä odotan mihin suuntaan sarja lähtee, ajassa on hypätty ilmeisesti reilu vuosi eteenpäin. Tällä kaudella yksi sarjan pääosan näyttelijöistä lähtee ja toinen suunnittelee lähtöä, sarjalle suunnitelllaan silti jatkoa. Saa nähdä miten käy.

Jatkuu Foxilla 8.10 klo 22.00.

4. 9-1-1, kausi 2 

Kun tämä sarja alkoi keväällä, ajattelin että se on taas vain yksi poliisi/sairaalasarja lisää. Sarja kuitenkin yllätti ja se tosi hyvä! Onneksi uusi kausi alkaa pian, se näyttää trailerin perusteella hyvältä. Ainoa asia mikä harmittaa, on yhden päähenkilön vaihtuminen.

Jatkuu Foxilla lokakuussa.

5. Sohvaperunat, kausi 6
Tässä on yksi sarja, jota en aluksi tajunnut yhtään. Mitä hauskaa on muka siinä, että katsotaan kun muut katsovat televisiota? Vastaus on, että paljonkin. Onneksi tämä hauska sarja saa jatkoa ja mukana on myös uusia sohviksia. 
Uudet jaksot ovat alkaneet 31.8 TV2.

6. Arman ja viimeinen ristiretki, kausi 3
En ole vielä oikein päättänyt mitä mieltä olen Armanista. Hänen sarjojaan en ole kaikkia nähnyt, mutta ainakin Arman Pohjantähden alla-sarjan edellinen kausi oli hyvä. Viimeinen ristiretki-sarjan uusien jaksojen aiheet kuulostavat mielenkiintoisilta, joten ehkä ne täytyy katsoa.

Uudet jaksot alkavat 24.9 Nelosella.

7. Pitääkö olla huolissaan?, kausi 5

Hauska sarja, tätä katsomalla kaikki huolet häviää. Tässä paneelishow’ssa on kaikki kohdallaan. Juontajaa ei ole vaihdettu eikä panelisteja ole vaihdettu, toisin kun eräässä toisessa saman tyylisessä ohjelmassa…

Mtv3 keskiviikkoisin klo 21.

+1. Vain Elämää, kausi 9.

Tätä en odottanut enkä aikonut edes katsoa. Artistivalinnat vaikuttivat vähän oudoilta ja äsrsyttäviltä. Kaksi ensimmäistä jaksoa olen kuitenkin katsonut ja tämä kausihan on ihan huippu! Anne Mattila on kyllä vähän ärsyttävä, eikä oikein sovi porukkaan. Muut artistit ovat olleet hyviä. Pyhimys ja Ellinoora ovat ihan mahtavia! 

Nelosella perjantaisin klo 20.

Kuva Sven Scheuermeier /Unsplash

Tuleeko mieleen vielä muita katsomisen arvoisia sarjoja?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s