VOITTAAKO NETTIKILPAILUISTA MITÄÄN?

Yleinen

Aina välillä saan vähän pönttöjä ideoita.

Osallistuin yhtenä päivänä Halpa-Hallin sivuilla kilpailuun, jossa voi voittaa matkan Australiaan. Sitä ennen olin jo osallistunut New Yorkin matkan arvontaan. Siitä se ajatus sitten lähti. Sain hullun ajatuksen, että osallistun mahdollisimman moneen netissä olevaan kilpailuun ja testaan, voittaisinko jotain. Nykyajan ihmisillähän on tapana haastaa itseään (ja muita) tekemään kaikenlaista, välillä jotain ihan hulluakin. Joku kiipeää vuorelle, juoksee maratonin ja viettää lihatonta lokakuuta. Mä päätin haastaa itseni osallistumaan 200 kilpailuun kahdessa päivässä. Ihan vuorikiipeilyyn verrattava haaste mun mielestä…

Iltasanomissa näin joskus jutun Maijusta, joka oli osallistunut tuhansiin nettiarvontoihin. Hänen voittamansa palkintojen luettelo oli aika mahtava. Facebookissa on tosi paljon kaikkia kilpailuja ja tiedän muutaman, jotka niistä ovat voittaneet ihan hyviä palkintoja.  Itse olen vuosien aikana osallistunut useisiin kilpailuihin netissä, radiossa ja tapahtumissa, oikeastaan missä vaan on joku arvonta sattunut olemaan. Paras  ja oikeastaan ainoa voitto on Ylex:n kilpailusta saatu fanitapaaminen Simple Planin kanssa vuonna 2005. Muita mieleenpainuvia palkintoja ei ole kohdalle sattunut.

Nyt päätin taas kokeilla onneani ja osallistua mahdollisimman moneen kilpailuun mahdollisimman lyhyessä ajassa. Alunperin tavoite oli osallistua 200 kilpailuun, mutta lopetin laskemisen 255. kilpailun kohdalla ja olen senkin jälkeen osallistunut vielä muutamaan. Arvontahullut-sivusto on tullut tutuksi viime viikon aikana.  Olen osallistunut oikeastaan vain kilpailuihin, joissa on tarvinnut vain kommentoida tai tykätä jostain kuvasta/sivusta tai vain osallistua arvontaan nettisivulla. Tässä projektissa ei kuitenkaan ole tärkeintä osallistuminen, vaan palkinnot ja voittaminen. Palkinnolla ei niinkään ole väliä, niitä on ollut tarjolla kaikenlaista matkalahjakorteista WC-harjaan. Tärkeintä olisi todistaa se, että on arvonnoista on mahdollista voittaa.

Mun hypoteesi tälle supertieteelliselle tutkimukselle on se, että ei niistä kilpailusta ole mitään mahdollisuutta voittaa ja lähinnä niitä järjestetään yritysten markkinointikikkoina ja tiedonkeruuna.  Iltasanomien jutun kommenttipalstan perusteella se on myös monien muiden mielipide. Ikinä ei voitto osu mun kohdalle. Mutta ehkä se johtuukin siitä, että olen osallistunut kilpailuihin niin pitkällä aikavälillä? Nyt osallistuin satoihin kilpailuihin muutamassa päivässä ja uskon, että siinä on jotain taikaa, joka parantaa mun mahdollisuuksia. Vaikka kilpailuissa on vain yksi palkinto, mitä useampaan kilpailuun osallistun, sitä paremmat ovat voittomahdollisuuteni.

Kuva täältä

Voitanko sitten mitään? Osallistumiseen on mennyt muutama tunti, saanko ajankäytölle jotain vastinettakin? Rahaa ei missään kilpailussa ollut palkintona, mutta rahanarvoista tavaraa ja lahjakortteja on jaossa kymmenien tuhansien eurojen arvosta. Tähän mennessä hyötynyt jo sen verran, että olen saanut ilmaisen Tiede-lehden näytenumeron sekä paljon alennuskuponkeja. Että ihan hyvä markkinointikikka firmoille. Voi olla, että päädyn ostamaan jotain vain koska saan niin hyvän alennuksen.

Osa kilpailuista on jo päättynyt tai päättyy pian, muutama jatkui vielä ensi vuoden puolellekin. Kuinka arvokkaita palkintoja minulle on luvassa? Jäänkö voitolle tässä projektissa (käytetty aika vs. saadut palkinnot)? Raportoin tästä superjännittävästä seikkailusta myöhemmin uudelleen!

Ja vielä viimeiseksi: Sori kaikki kaverit, jotka olen tägännyt kilpailuihin, mutta voittehan tekin niistä voittaa. 😀 

Mikä on paras palkinto minkä sinä olet voittanut arvonnassa tai kilpailussa?

Ps. Arvontoihin osallistuminen on yllättävän koukuttavaa, kai se on se ajatus, että jospa tällä voittaisin…

8 kommenttia artikkeliin ”VOITTAAKO NETTIKILPAILUISTA MITÄÄN?

  1. Tänä vuonna olen voittanut jo 46 palkintoa. Parhaimpia palkintoja on 500e matkalahjakortti. 1500e vuokrauslahjakortti. Ruokakauppoihin lahjakortteja. 🙂 kyllä niistä voittaa. :)Onnea arvontoihin! 😀

    Tykkää

  2. Voitin joskus nettiarvonnasta jonkun uutuussiiderin fleecepeiton. Aikanaan kun Ylelle kuvattiin Kosketuksessa-sarjaa niin oon päässyt arvonnan kautta kuvauksiin mukaan katsomaan Irinaa, Jenni Vartiaista sekä Lauri Tähkää ja Elonkerjuuta. Jos ne pyörii vielä telkkarissa niin voit yrittää bongata mua niistä. Osa Kosketuksessa-voitoista taisi kyllä olla kaverin voittamia mutta lippu taisi olla kahdelle. Yhdestä arvonnasta voitin pääsyn testaamaan Lintsin Kingiä ennen kuin laite avattiin yleisölle. Tokihan me kaverin kanssa lähdettiin testaamaan vaikka sama laite löytyi jo kotikulmilta, mutta kun kerran oli mahdollisuus!Tsemppiä arvontoihin. Lähetä postikortti matkalta jos voitat matkalahjakortin!

    Tykkää

  3. Miten musta taas tuntuu, että kaikki muut voittaa vaikka mitä ja mä en voita mitään?Kiitos tsempistä! Oon jatkanu arvontoihin osallistumista, mutta vielä en oo voittanut mitään. 😦

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s