KESÄ ON KREISII

Yleinen

Ainakin tämä helle alkaa olla jo liian kreisii. En muista milloin se alkoi ja loppua ei näy. Pitää yrittää nyt nauttia, kun kohta on taas edessä pimeys ja kylmyys. Yritin tänään kerätä mustikoita, mutta ei metsässä voinut olla kuin puoli tuntia. Aivan älyttömästi paarmoja ja hyttysiä!!! Oli tietysti myöskin aika lämmin. Mustikoita ei kyllä paljon ollut. Ehkä desin sain kerättyä, mustikkapiirakkaa niistä ei vielä saa tehtyä. Pitää varmaan keskellä yötä mennä keräämään lisää, jos olisi vähän viileämpää silloin. Vaikka ei sitä tiedä, uskomatonta että Suomessa on ollut ”trooppisiä öitä” eli lämpötila ei laske yölläkään alle 20 asteen. 

Helteeseen vähän helpotusta tuo uiminen. Kävin vasta eilen ensimmäisen kerran uimassa. Vesi oli sopivan viileää, ainakin illalla.

Tämän postauksen idea oli lähinnä julkaista nuo hienot luontokuvat. Suomessa on kaunista kesällä.♡

Aivot sulaa tässä helteessä, niin ei oikein ajatukset juokse. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s