SEKALAISTA HÖPINÄÄ JA VIIMEAIKOJEN SUOSIKKEJA

Yleinen

Flunssa ei ole yhtään kivaa. Muutama päivä on jo mennyt niiskuttaessa ja nyt uhkaa myös kuume iskeä. Päässä ei liiku mitään ja korvissa vaan kohisee. Ärsyttävää. Olen tosi huono sairastamaan, valitan silloin(kin…?) koko ajan. Flunssasta tai ehkä yleisestä saamattomuudestakin johtuen blogiinkaan ei ole paljon juttuja ollut.

Jännittävintä viime aikoina oli se että, miten mun joulukaktukselle käy. Se näytti kärsivältä jo sen jälkeen kun siirsin sen uuteen ruukkuun. Viime viikolla sille kävi pieni onnettomuus: Kylässä ollut serkkuni lapsi kompastui rappusilla ja lensi suoraan kukkaruukkuun istumaan. Lapselle ei käynyt mitään, mutta kaktukselle vähän huonommin. Ruukku halkesi ja kaktuksesta katkesi muutama oksa. Nyt se on vielä enemmän toispuoleinen, aikaisemmin siitä on jänis jo syönyt oksia. Ruukkua en ole vielä jaksanut vaihtaa, mutta laitoin osan katkenneista oksista veteen, jos niistä vaikka saisi istutettua uuden kaktuksen. Tämän postauksen lopusta voit käydä katsomassa, miltä kaktus näytti ennen onnettomuutta. 

Lisää rikkaruoholaventeleja

No jos kaktus on hieman heikossa hapessa, laventelilla menee vähän paremmin. Teekupissa on tapahtunut yllättävää perheenlisäystä ja rikkaruoholaventelilla on nyt myös sisaruksia! Ihmeitä tapahtuu. Sain taas hieman uskoa takaisin tähän puutarhanhoidossa onnistumiseen, epätoivo uhkasi jo iskeä. Ehkä kuitenkin saan jotain kasvamaan, kun vain maltan olla kärsivällinen. Toinen kasvi, jonka ilmestymisestä mullan pinnalle olen hyvin iloinen on vesimeloni. Istutin kaupasta ostetun vesimelonin siemeniä muutaman ja toivoin, että ne lähtisivät kasvamaan. Yksi taimi (tai rikkaruoho) ruukusta tällä hetkellä pilkistää. En ehkä vielä tänä kesänä syö itse viljeltyä vesimelonia, mutta ainakin tiedän, että sitä on mahdollista kasvattaa.

Meloneja saa varmaan vähän aikaa odotella…

Tosi-tv:stä olen kirjoittanut jo pari kertaa aiemminkin. Yksi remonttiohjelma listoilta puuttuu. Remontilla rahoiksi eli The Block. Australialaisessa sarjassa kilpaillaan siitä, kuka saa remontoidusta asunnosta eniten voittoa huutokaupassa. Kilpailun aikana osallistujat suorittavat myös erilaisia haasteita (esimerkiksi maton suunnitelu) asuntojensa remontoinnin lisäksi. Ohjelmassa asunnot remontoidaan yksi huone kerrallaan ja arvostellaan, parhaat pisteet saaneet voittavat lisää rahaa remonttibudjettiin. Myös haasteiden voitosta saa rahaa sekä muita palkintoja. Tykkään ohjelmasta, koska se on australialainen, ehkä siksi siinä ollaan rentoja ja positiivisia, eikä vain kilpailla verenmaku suussa ja haukuta muita. Kilpailijat ovat persoonallisia ja hauskoja, mukana on erilaisia pareja eri puolilta Australiaa. Suomessa ohjelma näkyy AVAlta, siellä on menossa kausi 10. Kaiken kaikkiaan ohjelmaa on tehty jo neljätoista kautta. 

Kuva täältä

Toinen ohjelma, jota olen katsonut on Younger. Sarja kertoo neljäkymppisestä Lizasta, joka teeskentelee olevansa 26-vuotias saadakseen töitä. Sarjassa seurataan hänen ja hänen ystäviensä elämää. Ohjelma on hauska ja siinä on kiinnostavia hahmoja. Siinä näyttelee myös ihana Hilary Duff, jonka Instagramista olin jo aiemmin nähnyt kuvia sarjasta. Myös muut näyttelijät ovat hyviä ja ainakin minulle uusia kasvoja. Nico Tortorella, OMG, miten en ole häntä aiemmin nähnyt missään. ♡♡♡♡♡♡♡

Vasta tällä viikolla aloitin ohjelman katsomisen, siitä on tullut neljä kautta ja viides on nyt menossa. Nyt olen katsonut jo kolme kautta kokonaan. Younger löytyy Suomessa ainakin CMoresta ja siellä on kaikki jaksot. Koukuttava sarja on kyseessä, aina pakko katsoa seuraava jakso heti. 

Televisiosta onkin hyvä jatkaa Youtubeen. Voin suositella RawBeautyKristin kanavaa. Kanava keskittyy meikkeihin, mutta videoissa on käsitelty muitakin aiheita. Kristin videot ovat hyvin suorasanaisia ja hän rehellisesti kertoo, jos ei pidä jostain tuotteesta.

Viimeinen suosikki tällä kertaa on mun all time favorite soittolista Spotifyssa. The Vampire Diaries Favorites paras soittolista ikinä, vaikka ei olisi Vampyyripäiväkirjoja ikinä edes katsonut. Listalla on kahdeksantoista tuntia vain hyviä kappaleita, osasta on tullut mun suosikkikappaleita, jotka löytyy muiltakin soittolistoilta. Aina jos en keksi mitä kuuntelisin, kuuntelen tätä listaa.

Ei mulla muuta. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s