SAARISTOLAISELÄMÄÄ

matkat, Suomi

Viime sunnuntaina Suomen kesä oli parhaimmillaan. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta eikä tuullut. Mikä olisikaan parempi tapa viettää rentoa sunnutaipäivää kun veneilemällä merellä ja mökkivierailulla saaristossa?

Venematka mökille kesti vajaa puoli tuntia ja matkalla sai ihailla kauniita maisemia. Muutama muukin oli lähtenyt veneilemään, kun oli niin hyvä sää.  Melkein voi jo sanoa, että merellä oli ruuhka ja varsinkin iltapäivällä liikennettä oli paljon.

Pieni, punainen vanha hirsimökki kallion päällä sopii saaristomaisemaan täydellisesti. Mökki oli niin söpö! Perillä oli hyvät tarjoilut (niin hyvät, että kaikesta ei ehtinyt edes kuvaa ottaa) ja ulkona syöty ruoka on muutenkin aina parempaa. Syömisen lisäksi ohjelmassa oli auringonottoa ja ongintaa. Kalaa ei kyllä tullut, paitsi yksi pieni ahven.

Oli kyllä kiva päivä! Vaikka juhannuksen sää oli mitä oli, sunnuntaina sää oli täydellinen. Tällaisia kesäpäiviä lisää. ♡

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s