1.

Yleinen

Moi!

Tämä on paha. Aloittaminen on aina vaikeinta

Blogin perustaminen ei ollut mikään äkillinen päähänpisto vaan olen miettinyt tätä jo kauan. Päätin että nyt on sopiva hetki. Tarvitsen jonkun keinon selventää ajatuksiani ja olen aina tykännyt kirjoittaa. Aiemmin en ole kirjoittanut julkisesti oikeastaan mitään.

Ehkä tänne kirjoittaminen saa minut puhumaan vähemmän enkä enää rasita ympärilläni olevia ihmisiä random-faktoilla tai muuten omituisilla jutuilla. En aina muista mitä eilen tapahtui, mutta muistan että typen kemiallinen merkki on N ja että isopandan latinankielinen nimi on Ailuropoda melanoleuca. Joten riippuen tähtien asennosta, blogin sisältö voi olla lähes mitä vaan, mutta luulen, että pysyttelen suurimmaksi osaksi suosikkiasioissani.

Tykkään kaikesta kauniista, olen aloitteleva viherpeukalo ja en voisi elää ilman musiikkia. Haaveeni olisi että voisin asua hotellissa ja syödä aina ravintolassa, mutta tähän mennessä se ei ole ollut mahdollista. Tästä syystä joutunut itse tekemään ruokaa ja leipomaan, reseptejä on kertynyt. Pidän matkailusta, suosikkikohteeni tähän mennessä on Australia. Rakastan myös muotia, mutta päivän asuja täällä tuskin nähdään, koska enemmänkin seuraan muotia kun pukeudun sen mukaan.

Paheeni on suklaa ja salainen paheeni huonot (eli parhaat) tosi-tv-ohjelmat.

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jos muuta ei jää mieleen niin muista edes isopandan latinankielinen nimi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s